Muziek bestellen

en wat er bij komt kijken


Adressen
Bestellen van muziek
Betalen
Catalogi
Demopartituren
Factuur
Fotokopiëren
Korting
Levertijden
Minimum afname
Muziek afhalen
Muziek bestellen
Op de hoogte blijven
Prijzen
Retourzendingen
Showroom bezoeken
Wat levert de Annie Bank Edition


Adressen
Ons adres voor het bestellen van muziek is:
 

Annie Bank Edition
bij: Musikal Spezial / Edition Ferrimontana
Am Pfahlgraben 5
D-61239 Ober-Mörlen
Duitsland
Telefoon: +49 (0)6002 930477
E-mail: sales@anniebank.nl
Homepage: www.anniebank.nl / www.koormuzieknet.nl / www.organmusic.nl


Uw adres is voor ons belangrijk want wij willen uw order graag goed afwerken en u van tijd tot informeren over wat er nieuw verschijnt. Gaat u verhuizen? Krijgt u een ander telefoonnummer of e-mail adres? Laat het ons even weten! Hartelijk bedankt.

Muziek bestellen
Wij kunnen het snelst werken als u uw bestelling faxt, e-mailt, met de post stuurt of dit bestelformulier gebruikt. Gebruik de telefoon als het even kan uitsluitend voor zaken die niet via email of website kunnen. Vergeet bij uw bestelling niet belangrijke gegevens als componist, arrangeur, titel, bezetting, nummer werkencatalogus (KV, BWV enz.), uitgavenummer, uitgever enz. op te geven. Ook willen wij graag weten hoeveel partituren, koorpartituren u wilt en tot slot: vergeet niet uw naam en adres op te geven.

Bezoek showroom en muziek afhalen
In onze showroom kunnen de liefhebbers hun hart ophalen en snuffelen in binnen- en buitenlandse collecties. Maar omdat wij eigenlijk postorderbedrijf zijn, dient u wel vooraf een afspraak te maken. Ook als u muziek bij ons wilt ophalen, moet u dit even met ons afstemmen. Het bezoekadres is: Amstel Burght II, Johan Enschedeweg 54 in Uithoorn.

Wat levert de Annie Bank Edition
Wij leveren op de eerste plaats de uitgaven van de uitgevers die wij exclusief vertegenwoordigen. Daarnaast leveren wij koormuziek uit binnen- en buitenland. Kijk voor een uitgebreider overzicht van uitgevers op de Welke uitgevers levert Annie Bank Edition.

Levertijden
Onze eigen uitgaven zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. De levertijd van muziek van uitgevers binnen Europa is ca 5-10 dagen, USA ca 4 weken. Bovengenoemde levertijden zijn slechts bij benadering. Wij hebben geen invloed op transportdiensten en tussenpersonen. Als wij voor u een klein werk van geringe waarde in het buitenland moeten bestellen kan de levertijd afwijken. Mocht een artikel in herdruk of bij de oorspronkelijke uitgever niet voorradig zijn dan is de levertijd dikwijls niet bekend. De muziek die wij voor u in het buitenland hebben besteld, kan niet geannuleerd worden en dient u af te nemen.

De factuur / betaling
Vermeld bij betaling altijd uw Relatienummer en Factuurnummer. U voorkomt hiermee dat uw betaling in een doolhof terecht komt. De factuur dient binnen 14 dagen na ontvangst betaald te zijn; bij te late betaling komen eventuele kortingen en/of speciale prijzen te vervallen. Indien wij u een betalingsverzoek moeten sturen, dan worden hiervoor kosten in rekening gebracht. Diegene die de muziek bestelt, blijft verantwoordelijk voor de betaling van de factuur.

Demopartituren
Demopartituren ontvangt u als u één enkel exemplaar van een klein werk, uitgegeven door Annie Bank Edition of Excellent Music Holland, voor rekening bestelt of ter inzage vraagt. Demo’s hebben een voorziening tegen de illegale fotokopie (en zijn soms iets verkleind t.o.v. de oorspronkelijke uitgave). Deze werken zijn uitsluitend te leveren zonder deze voorziening bij bestelling vanaf 20 exemplaren. Voor een demopartituur betaalt u de halve prijs, exclusief verzendkosten. Demopartituren kunt u niet terugsturen. Van een groeiend aantal werken kunt u gratis demopartituren downloaden. In een aantal gevallen zijn ook demopartituren te leveren van andere binnen- en buitenlandse uitgevers. Amerikaanse en Engelse uitgevers kennen nauwelijks demopartituren. Die werken zijn dan ook uitsluitend direkt voor rekening te leveren.

Minimum afname
De minimum afname (van de kleinere koorwerken en sommige bundels) is gelijk het aantal leden van uw koor met een minimum van 20 exemplaren; u dient voor elke zanger en/of zangeres een exemplaar te kopen.

Retourzendingen
De eigen uitgaven worden speciaal voor u gedrukt en buitenlandse uitgaven speciaal voor u besteld. Derhalve kan door u bestelde en door ons correct geleverde muziek niet worden teruggenomen. Andere retouren kunnen alleen na overleg vooraf eventueel worden geaccepteerd. Ongefrankeerde zendingen worden door ons geweigerd.

Illegale fotokopie
In de meeste gevallen is het niet toegestaan kopieën van bladmuziek te maken. Evenals boeken, cd’s, software enz. is ook voor bladmuziek de auteurswet van toepassing. Uw leverancier en de auteursrechtenorganisaties kunnen u informeren over wat wel en niet mag. Met het plaatsen van een bestelling en het accepteren van een zending geeft u aan geen illegale fotokopieën te zullen maken.

Legale fotokopie
Als een werk uitverkocht is en niet meer herdrukt wordt, dan leveren wij u, als het een eigen uitgave is, uit service-overwegingen een legale kopie. Een kopie maken lijkt goedkoop, maar het kost meer tijd dan een werk uit het magazijn pakken. Vandaar dat een kopie dikwijls hetzelfde geprijsd is als een gedrukte uitgave.

Op de hoogte blijven
Als u bij ons per e-mail of website muziek bestelt of informatie aanvraagt, gaat u er mee akkoord dat wij u, meestal één keer per maand, met onze Koormuziek e-Nieuws per e-mail informeren over nieuwe binnen- en buitenlandse kooruitgaven. U kunt zich altijd op elk gewenst moment afmelden door een mailtje te sturen aan unsubscribe@anniebank.nl (vermeld hierbij het e-mail adres waarop u de nieuwsbrief ontvangt). Als u de nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich altijd op dit formulier abonneren of door een mailtje te sturen aan subscribe@anniebank.nl.

Prijzen
De prijzen van onze eigen uitgaven vindt u in de prijslijst. Voor de prijscodes die op deze site worden gehanteerd kunt u de prijssleutel downloaden. Van buitenlandse uitgaven kunnen wij u doorgaans vrij precies een prijs opgeven, maar omdat wij afhankelijk zijn van het prijsbeleid van een ander, koerswisselingen, vracht- en betalingskosten, zijn deze altijd vrijblijvend.

Korting
De prijzen zijn gebaseerd op een afname van ca 25/30 exemplaren per titel en bij grotere bestellingen is op aanvraag soms een korting mogelijk.

Catalogi
Kijk voor catalogi van de fondsen die wij exclusief vertegenwoordigen op de cataloguspagina. Op verzoek kunnen wij in de meeste gevallen ook catalogi van buitenlandse uitgevers leveren. Een complete catalogus van koormuziek bestaat niet en zal nooit verschijnen: het aanbod is wereldwijd te groot.

Als u muziek bij ons bestelt, dan verklaart u zich akkoord met de voorwaarden die in bovenstaande tekst zijn opgenomen.

Wijzigingen voorbehouden. / AGB

 

Terug naar boven