Muziek bestellen

en wat er bij komt kijken

Adressen
Bestelformulier
Bestellen van muziek
Betalen
Factuur
Fotokopiëren

Levertijden
Muziek afhalen
Muziek bestellen
Op de hoogte blijven
Prijzen
Retourzendingen
Verzend- en orderkosten
Wat levert de Annie Bank Edition


Adressen
Ons adres voor het bestellen van muziek is:
 

Annie Bank Edition
Postbus 347
1180 AH AMSTELVEEN (Nederland)
Telefoon: +31 (0)20 441 22 02
Fax: +31 (0)20 441 56 95
E-mail: sales@anniebank.nl
Homepage: www.organmusic.nl

Uw adres is voor ons belangrijk want wij willen uw order graag goed afwerken en u van tijd tot informeren over wat er nieuw verschijnt. Gaat u verhuizen? Krijgt u een ander telefoonnummer of e-mail adres? Laat het ons even weten! Hartelijk bedankt.

Muziek bestellen
Wij kunnen het snelst werken als u uw bestelling faxt, e-mailt of met de post stuurt. Gebruik de telefoon als het even kan uitsluitend voor ingewikkelde vragen of spoedgevallen.
Vergeet bij uw bestelling niet belangrijke gegevens als componist, titel, bezetting, nummer werkencatalogus (KV, BWV enz.), uitgavenummer, uitgever enz. op te geven. Tot slot: vergeet niet uw naam en adres op te geven.

Muziek afhalen
Omdat wij eigenlijk postorderbedrijf zijn, dient u vooraf een afspraak te maken. Het bezoekadres is: Amstel Burght II, Johan Enschedeweg 54 in Uithoorn.

Wat levert de Annie Bank Edition
Wij leveren op de eerste plaats de uitgaven van de uitgevers die wij exclusief vertegenwoordigen. Daarnaast leveren wij koor- en orgelmuziek uit binnen- en buitenland.

Levertijden
Wij proberen onze eigen uitgaven binnen een paar dagen te leveren. De levertijd van muziek van uitgevers binnen Europa is ca 2 weken, USA ca 8 weken (per luchtpost ca 3 weken en de luchtpostkosten zijn voor uw rekening; de hoogte van die kosten zijn afhankelijk van het gewicht). Als een artikel in herdruk is dan is de levertijd langer.
Als wij muziek voor u in het buitenland hebben besteld, dan is annuleren niet meer mogelijk en bent u verplicht deze af te nemen. Bovengenoemde leveringstijden zijn slechts bij benadering. Wij hebben geen invloed op transportdiensten en alle tussenpersonen. Het is dus altijd zaak bijtijds uw muziek te bestellen.

Verzend- en orderkosten
De verzendkosten vanaf ons magazijn worden op de factuur aan u berekend. Bij kleine bestellingen berekenen wij een toeslag voor orderkosten van € 2,00.

De factuur / betaling
Als een artikel door ons in nota wordt genomen, dan is het op dat moment niet leverbaar. De reden vindt u in de ‘Kode in nota’ die onderaan de factuur verklaard wordt.
Heeft u geen acceptgiro ontvangen, vermeld bij betaling dan het Deb.nr. en Fact.nr. U voorkomt hiermee dat uw betaling in een doolhof terecht komt. Op een acceptgiro mag u altijd de tenaamstelling veranderen. Naam en bank- of gironummer moeten bij elkaar horen. De factuur dient binnen 14 dagen na factuurdatum betaald te zijn.
Bij niet tijdige betaling kunnen wij incassomaatregelen treffen. Natuurlijk hopen wij dat het zover niet komt. De kosten van de incassomaatregelen zijn voor rekening van de besteller.

Retourzendingen
Door u bestelde en door ons correct geleverde muziek kan niet worden teruggenomen. Andere retouren worden alleen na overleg vooraf geaccepteerd. Ongefrankeerde zendingen worden door ons geweigerd.

Illegale fotokopie
In de meeste gevallen is het niet toegestaan kopieën van bladmuziek te maken. Evenals boeken, cd’s, software enz. is ook voor bladmuziek de auteurswet van toepassing. Elke hobby kost geld, dus ook het zingen in een koor. Uw leverancier en de auteursrechtenorganisaties kunnen u informeren over wat wel en niet mag.
Met het accepteren van een zending geeft u aan geen illegale fotokopieën te zullen maken.

Legale fotokopie
Als een werk uitverkocht is en niet meer herdrukt wordt, dan leveren wij u, als het een eigen uitgave is, uit service-overwegingen een legale kopie. Een kopie maken lijkt goedkoop, maar het kost meer tijd dan een werk uit het magazijn pakken. Vandaar dat een kopie dikwijls hetzelfde geprijsd is als een gedrukte uitgave.

Op de hoogte blijven
U kunt op de hoogte blijven met een gratis abonnement op onze electronische Orgelmuziek e-Nieuws per e-mail. Stuur daarvoor een e-mailtje aan subscribe@anniebank.nl.

Prijzen
De prijzen van de eigen Annie Bank uitgaven vindt u - voor zover niet op deze site genoemd - in de prijslijst (pdf-bestand). Van buitenlandse uitgaven kunnen wij u doorgaans vrij precies een prijs opgeven, maar omdat wij afhankelijk zijn van het prijsbeleid van een ander, koerswisselingen, vracht- en betalingskosten, zijn deze altijd vrijblijvend.


Wij houden ons het recht voor bestellingen te weigeren. Wijzigingen voorbehouden.

 


Terug naar boven